Wanneer je als student een heel nieuwe inboedel moet aanschaffen, of juist als starter iets nieuws wilt, dan staat het servies meestal niet bovenaan het boodschappenlijstje. Je wilt hier immers niet teveel geld in stoppen, want grote kans dat er een keer iets sneuvelt of dat je na een tijdje bent uitgekeken op het design. Toch is het wel leuk om wat extra moeite te steken in het vinden en aanschaffen van bijzonder, maar niet al te duur servies. De volgende items zijn echte must-haves die je het liefst meteen in huis haalt.

Bloemenservies van H&M

De H&M Home afdeling is een waar paradijs voor interieurliefhebbers, maar ook keukenfanaten kunnen hun slag slaan bij deze winkel. Je zou namelijk bijna niet durven te eten van dit prachtige servies met bloemenprint. Mocht je het als bord iets te heftig vinden, dan kun je ook kiezen voor een leuk schaaltje of fijne mok. Deze kunstwerkjes wil je namelijk niet laten staan. Een bordje van deze set kost €4,99.

Mat zwart servies van H&M

Natuurlijk is er bij de H&M nog veel meer te vinden dan alleen bloemenservies. Dit prachtige mat zwarte servies kan je namelijk ook echt niet laten liggen. Combineer het bijvoorbeeld met gouden bestek en je gasten zullen zeker een complimentje geven wanneer ze komen eten. Een bordje van deze set kost maar €2,99.

Donkergrijze serviesset Oslo van Blokker

Wanneer je het ouderlijk huis verruilt voor een studentenkamer, dan zul je vast wel vaker te vinden zijn in de Blokker. Deze handige winkel heeft namelijk alles wat je nodig hebt, dus ook servies. En ze bieden niet alleen saaie opties, ook deze leuke grijze set met een wit randje is te koop. Je bent voor vier personen al klaar voor €20.

Sushi serviesset van Wehkamp

Ben je een echte sushi liefhebber en wil je hier het liefst bijpassend servies voor? Dit setje bestaat uit porseleinen borden en schaaltjes voor twee personen, met daarbij twee sets chopsticks. Je kunt dit natuurlijk ook voor iets anders dan sushi gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je thuis een borrel hebt. Je koopt deze set voor twee personen voor €39,95.

Irregular serviesset van Wehkamp

Wehkamp heeft natuurlijk ook normaal servies. Nouja, normaal. Deze set is ‘irregular’, wat onregelmatig betekent. De borden, schaaltjes en mokken zijn dus niet regelmatig rond, maar verschillen in vorm. Mocht je dit leuk vinden, dan verras je je gasten zeker met deze serviesset. Je bent nu €49,95 kwijt voor een set van vier personen.

Gekleurd servies van Ikea

De Ikea is bijna een tweede woonplek in de tijd dat je gaat verhuizen, zo vaak zul je er komen. Behalve goedkope meubels en andere handige items, heeft Ikea ook erg goed servies. En nog leuker is dat dit servies in allerlei kleuren beschikbaar is. Niet alleen groen, maar ook blauw of roze. Voor deze 18-delige Färgrik set betaal je maar €22,95.

Crackle servies van Kwantum

Last but not least, het crackle servies van Kwantum! Dit prachtige servies is zwart aan de buitenkant, maar blauw, groen of geel aan de binnenkant. Zo creëer jij een stoere, industriële look in huis, zonder hier veel geld aan hoeven uit te geven. Een schaaltje van deze lijn kost namelijk €4,50.

Natuurlijk hebben bovenstaande winkels nog veel meer mooi servies. En mocht je budget het toestaan, dan zijn er ook nog genoeg duurdere opties. Welk servies is jouw favoriet? Laat een reactie achter!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *