Deze gezonde nasi staat binnen een half uur op tafel. Met vrijwel alleen maar groentes als ingrediënt én toch de smaak van authentieke nasi wil je de volgende keer niets anders meer.
Voeg de ketjap bij de kipfiletblokjes terwijl deze nog in de verpakking zitten. Roer om en laat het even staan.
Wok de groente in wat olijfolie in een wok- of hapjespan.
Bak de in ketjap gemarineerde kip in een kleine koekenpan en voeg deze bij de groente zodra de kip gaar is.
Kook ondertussen de bloemkoolrijst in ongeveer 3 minuten gaar.
Voeg de nasimix bij de kip met groente en roer goed door. Afhankelijk van het merk voeg je wat water toe.
Voeg uiteindelijk de bloemkoolrijst toe aan de kip met groente en roer nogmaals door. Serveer de nasi met wat cassave of kroepoek en gebakken uitjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Voeg de ketjap bij de kipfiletblokjes terwijl deze nog in de verpakking zitten. Roer om en laat het even staan.
Wok de groente in wat olijfolie in een wok- of hapjespan.
Bak de in ketjap gemarineerde kip in een kleine koekenpan en voeg deze bij de groente zodra de kip gaar is.
Kook ondertussen de bloemkoolrijst in ongeveer 3 minuten gaar.
Voeg de nasimix bij de kip met groente en roer goed door. Afhankelijk van het merk voeg je wat water toe.
Voeg uiteindelijk de bloemkoolrijst toe aan de kip met groente en roer nogmaals door. Serveer de nasi met wat cassave of kroepoek en gebakken uitjes.