Een gezonde salade van sla, kipschnitzel, rode ui en walnoten: simpel, maar hartstikke lekker! Met je favoriete dressing maak jij hier een heerlijke avondmaaltijd van.
Begin met het bakken van de kipschnitzel in wat olijfolie.
Maak ondertussen de veldsla klein en leg deze op een diep bord.
Snijd de rode ui in ringetjes en voeg deze toe aan de veldsla. Voeg ook de walnoten toe.
Wanneer de schnitzel gaar is, dep je deze en snijd je hem in kleine stukjes. Voeg de stukjes kip ook toe aan de salade.
Voeg nog wat peper, zout en eventueel dressing naar keuze toe en klaar is de salade!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Begin met het bakken van de kipschnitzel in wat olijfolie.
Maak ondertussen de veldsla klein en leg deze op een diep bord.
Snijd de rode ui in ringetjes en voeg deze toe aan de veldsla. Voeg ook de walnoten toe.
Wanneer de schnitzel gaar is, dep je deze en snijd je hem in kleine stukjes. Voeg de stukjes kip ook toe aan de salade.
Voeg nog wat peper, zout en eventueel dressing naar keuze toe en klaar is de salade!