Banaan is een hartstikke veelzijdig en gezond ingrediënt om op een goedkope manier goed vol te zitten. Het recept voor bananenbrood is al een echte favoriet, maar ook deze banaan pannenkoekjes moet je een keer gemaakt hebben. Ze zijn het hele jaar door lekker!
Prak in een kommetje de rijpe banaan en breek hierbij het ei. Roer de banaan en het ei goed door elkaar. Voeg daarna een snufje kaneel toe aan het beslag.
Laat een grote koekenpan heet worden met wat olie erin. Maak met een juslepel ongeveer drie banaan pannenkoekjes en bak ze aan beide kanten bruin.
Garneer de pannenkoekjes met wat kaneel en blauwe bessen of ander fruit. Een goede tip is om de blauwe bessen uit de vriezer te halen, dan zijn ze vaak een stukje goedkoper.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Prak in een kommetje de rijpe banaan en breek hierbij het ei. Roer de banaan en het ei goed door elkaar. Voeg daarna een snufje kaneel toe aan het beslag.
Laat een grote koekenpan heet worden met wat olie erin. Maak met een juslepel ongeveer drie banaan pannenkoekjes en bak ze aan beide kanten bruin.
Garneer de pannenkoekjes met wat kaneel en blauwe bessen of ander fruit. Een goede tip is om de blauwe bessen uit de vriezer te halen, dan zijn ze vaak een stukje goedkoper.