Scoupy is een gratis app waarin cashback-acties worden verzameld. Met cashback-acties kun je gratis of goedkoop (nieuwe) producten proberen. De producten koop je jouw favoriete supermarkt, zoals de Albert Heijn of Jumbo, en de bon stuur je in via de app van Scoupy. Binnen enkele dagen wordt de cashback-actie goedgekeurd en zie jij het afgesproken bedrag terug op jouw rekening. Ka-ching!

Korting op producten via één app

Het grootste voordeel van Scoupy is dat alle producten die je gratis of met korting kunt proberen, gewoon in één app worden verzameld. Voordat je boodschappen gaat doen, kun je dus snel even in de app kijken of er nog iets interessants tussen staat. Een nieuw product van je favoriete A-merk, iets lekkers wat nu heel goedkoop is of juist iets wat je helemaal niet kent? Voor een klein prijsje kun jij het proberen. Na het boodschappen doen stuur jij je bonnetje in, en binnen enkele dagen staat het geld alweer op jouw rekening. Super handig!

Wat is het voordeel voor Scoupy?

Natuurlijk kan het niet zo zijn dat Scoupy dit allemaal zonder er iets voor terug te krijgen, kan waar maken. Met alle cashback acties die jij voltooit en de bonnetjes die jij instuurt, verzamelt Scoupy enorm veel data. Hiermee moet je natuurlijk akkoord gaan zodra je de app gaat gebruiken, maar menig mens doet dat tegenwoordig zonder überhaupt in de voorwaarden te kijken. De app verzamelt bijvoorbeeld in welke producten jij interesse hebt en geeft inzicht in welke producten eerder aangeschaft zijn.

Korting is korting

Maar is dat erg? Menig Nederlander zal zeggen van niet. Misschien kunnen de supermarkten van deze data leren en het boodschappen doen alleen maar makkelijker maken, of misschien krijg jij juist beter passende aanbiedingen. Daar hoef je geen nee tegen te zeggen, toch? Zeker als student zijnde is het hartstikke fijn om regelmatig eens een product gratis of met veel korting te kunnen proberen. Download Scoupy als app op jouw smartphone en geniet vandaag nog van leuke cashback acties!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *