De Allerhande is ook bij Student in de Keuken een favoriet. Het digitale receptenboek van supermarkt Albert Heijn bevat enorm veel inspiratie, ook voor studenten die niet weten wat ze moeten koken voor een klein budget. Vandaag zetten we een aantal favorieten op een rij.

Hartige taart met gerookte kip en paprika

Deze quiche van Allerhande heeft al een aantal keer op tafel gestaan, en dat is natuurlijk niet voor niks. De hartige taart is makkelijk te maken, de ingrediënten zijn niet duur en je verrast al je tafelgasten met een heerlijke maaltijd. En jij kunt mooi al je restjes groente opmaken in deze quiche. Heerlijk voor in de winter met een kopje soep, of in de zomer met een frisse salade.

Gele rijst met chorizo

Misschien niet het meest gezonde recept, maar deze guilty pleasure is wel écht heel lekker en makkelijk om te maken, want het is een eenpansgerecht. Je kunt de ingrediënten makkelijk aanpassen voor één of twee personen, maar mocht je een vriezer hebben, dan zou ik je aanraden het gehele recept te maken. Dan kan je nog een keer genieten van deze gele rijst met chorizo van Allerhande.

Courgette gevuld met tonijn

De combinatie van courgette en tonijn is een topper, dat blijkt ook uit het recept van courgetti met tonijnsaus. Allerhande heeft een goed recept voor gevulde courgette op de website staan. Met maar weinig ingrediënten maak je een leuk uitziende maaltijd met ook nog eens heel veel groente.

Zomerstamppot met hüttenkäse

Allerhande noemt deze heerlijke stamppot speciaal voor de zomer, maar ook tijdens de winter is de combinatie van zoete aardappel, erwten en hüttenkäse een heerlijke keuze. Het is een erg fijn recept als je zin hebt in gezond eten, maar niet al te lang in de keuken wilt staan.

Eenpersoons frambozencrumble

Mocht je een keer écht zin hebben in een lekker toetje, dan heeft Allerhande ook daar een goed recept voor. Een crumble is altijd een lekker idee, zo ook deze van bitterkoekjes en frambozen. En uit de diepvries is dit fruit helemaal niet zo duur. Geniet ervan!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *