Student in de keuken is natuurlijk de leukste blog voor recepten en andere food-gerelateerde artikelen, maar er bestaan nog genoeg andere blogs die zeker een aanrader zijn! Neem zeker eens een kijkje op deze websites en laat een leuke reactie achter.

Oh My Foodness

OMF is niet een simpele receptenverzameling, maar een website bomvol leuke blogposts over zowel food als reizen. Sabine maakt heerlijke recepten die ook voor studenten erg geschikt zijn, gecombineerd met leuke persoonlijke artikelen zoals een weekoverzicht of reisgidsen. Een aantal jaar geleden heeft ze zelfs een aantal recepten speciaal voor studenten gepubliceerd, zie dit overzicht. Kortom; een toffe blog!

Uit Pauline’s Keuken

Ook deze blog biedt een leuke afwisseling aan fijne recepten en goede persoonlijke blogs. De gerechten die Pauline verzint, zijn niet te moeilijk, maar wel nét iets anders. Ook zijn de gerechten vaak lekker gezond en goed afgestemd op het seizoen. Onder het merk Uit Pauline’s Keuken zijn ook heel fijne bakmixen uitgebracht, namelijk een bananabread mix, een carrotcake mix, een chocolat chip cake mix en een appel kaneel cake mix.

Chickslovefood

Nina en Elise hebben niet alleen leuke kookboeken, maar ook een toffe blog! Hierop delen ze handige recepten die ook erg geschikt zijn voor studenten. Op zondag zijn de Sinner Sunday gerechten een hit, maar gezond doen is ook geen probleem met de Skinny Six of 5 or less rubrieken. En je hoeft ook niet alleen recepten voor het diner te verwachten, want de dames verzinnen ook heerlijke drankjes en lunchgerechten op hun blog.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *